FESTA, FESTA, FEEEEEESTAAAAA!

Imagen3Sí, sí, sí! La festa ja està aquí!

No sabeu de que us parlo? De la Festa de l’Estiu del Club Piolet! Que ja arriba! Aquest proper dissabte dia 17! Com sempre al Pla de la Caubella de Pal! I com sempre també de 10 a 14h! I com sempre amb un munt d’activitats i novetats i diversió per sobre de tot!!!!!

Anem a pams! Imagen1Com cada festa de l’estiu, tindrem activitats per parar un tren: inflables, manualitats, contacontes, ballaruca, esports, regals! I també hi serem els personatge del Club Piolet: Piolet, Violeta, Andi i també vindrà el Pocoyó!

Aquest any, la novetat més important serà a l’hora de guanyar els regals. S’han acabat els sortejos… Els regals seran per aquells piolets i piolets que més bé s’ho passin. Aquells que hagin fet totes les activitats i que hagin aconseguit passar totes les proves tindran un regalàs.

Ens veiem aquest dissabte a Pal!P1020497

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada