Gats o gossos?


gatsigossosA mi m’agraden tots els animals però si he d’escollir…

Piolets i pioletes! Potser em decanto pels gossos! Per la forma que tenen de jugar, de moure’s i de mirar-te. Per com es fan estimar… aiiii que monos que són… Els gats en canvi semblen més independents, van més a la seva i moltes vegades sembla que només et vulguin per a que els donis menjar… però com he dit només ho sembla piolets!

Sabeu que fa poc va sortir a la llum un estudi que diu que els gats estimen molt els seus amos i que també necessiten del seu amor? Van fer una prova. Va tancar uns quants gats sense menjar durant unes hores en una habitació i quan els van alliberar els gats es trobaven en una altra habitació amb quatre coses que els agradaven molt: joguines, objectes que feien bona olor, menjar i persones. I a que no sabeu on va anar la majoria de gats? Cap a les persones!!! Van preferir l’amor de les persones abans que altres coses que els podia agradar!!!

Així que després d’això, potser també em decanto pels gats!

gosigat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada