Gats o gossos?


gatsigossosA mi m’agraden tots els animals però si he d’escollir…

Piolets i pioletes! Potser em decanto pels gossos! Per la forma que tenen de jugar, de moure’s i de mirar-te. Per com es fan estimar… aiiii que monos que són… Els gats en canvi semblen més independents, van més a la seva i moltes vegades sembla que només et vulguin per a que els donis menjar… però com he dit només ho sembla piolets!

Sabeu que fa poc va sortir a la llum un estudi que diu que els gats estimen molt els seus amos i que també necessiten del seu amor? Van fer una prova. Va tancar uns quants gats sense menjar durant unes hores en una habitació i quan els van alliberar els gats es trobaven en una altra habitació amb quatre coses que els agradaven molt: joguines, objectes que feien bona olor, menjar i persones. I a que no sabeu on va anar la majoria de gats? Cap a les persones!!! Van preferir l’amor de les persones abans que altres coses que els podia agradar!!!

Així que després d’això, potser també em decanto pels gats!

gosigat

2 pensaments a “Gats o gossos?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada