Torna la Martina!!!


Les aventures de la nina més estimada d’Andorra tornen a ser aquí!

Piolets i pioletes, la Martina ens ha enviat aquestes dues fotografies de la seva casa. Com podeu veure ja ho té tot preparat per gravar els nous capítols de les seves aventures. Ben aviat la podrem tornar a veure al Club Piolet amb noves històries i personatges nous però això sí, també amb els personatge que ta ens van fer riure la temporada passada: el Negret, el Marronet, el Groguet, la Sílvia, el Jordi, el Follet dels contes o el Follet del cinema i moles altres personatges que ja vam veure en anteriors aventures! I està clar, també la Martina!

Recordeu que encara podeu veure els capítols de Les coses de la Martina cada dia al Club Piolet o en aquest enllaç

Aiiiii!! Quines ganes tinc de volar i imaginar amb aquesta nina! Ben aviat al Club Piolet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada