El planeta serà nostre!

Veniu tots a conquerir el planeta dels piolets!!

Piolets i pioletes! Apunteu-vos bé aquesta data: 14 DE MARÇ! Per què? Doncs perquè el dia de la Constitució, quan tot està tancat i tots els piolets i pioletes teniu festa al cole…tornarem a conquerir l’Illa Carlemany per convertir-la en el nostre planeta preferit. Un planeta on l’avorriment està prohibit i el joc i la diversió estaran presents durant tot el dia!

A partir de les 11 del matí el Pilolet, la Violeta i jo us donarem la benvinguda i començarà la diversió! Podreu dibuixar, pintar, maquillar-vos i convertir-vos en uns grans exploradors de l’espai amb els tallers que us prepararem.

A les 12.30, tothom al Cinema! Mirarem WALL-E i serà totalment gratuït pels socis del Club Piolet!

Després tothom a dinar i per la tarda de 16 a 19h volarem per l’espai en un gran planetari on podrem viatjar per les estrelles i a la sortida un científic un pel esbojarrat ens ensenyarà les seves descobertes i experiments!

Finalment acabarem la festa amb l’espectacle de “El Piolet vol ser artista” a les 19h.

Serà un dia inoblidable! Veniu amb nosaltres a conquerir l’espai!?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada