Carnestoltes!

Tothom a disfressar-se!rua-carnestoltes-andorra-vella-jd_1303679864_1479557_1233x820

I a fer rauxa, xerinola i molta festa!!! Que arriba carnaval i tot s’hi val! El carnestoltes és una festa molt divertida i participativa en la que juguen petits i grans i el món sembla haver-se tornat boig. Segur que vosaltres teniu germans o germanes, pares i mares que també es disfressen de coses ben divertides! Vosaltres de què us disfressareu aquest any? Hi ha disfresses ben divertides, d’altres d’originals, altres fetes a mà i d’altres comprades, algunes d’extravagants, altres d’elegants i d’altres fins i tot que van tot l’any que semblen disfressats!!!

Sigui com sigui, espero que gaudiu molt d’aquesta festa tan especial i que jugueu més que mai! I com diu la cançó que us deixo en el següent vídeo: “Carnestoltes, el món volta del revés!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada