Mengen tots, mengem bé!

piramide2

Ei Piolets!

Avui he dinat una amanida petita, un plat de macarrons i un iogurt natural. Estava boníssim! Demà no sé que menjaré perquè encara no ho he pensat però segur que no serà el mateix.

Aquí on vivim tenim la gran sort de poder menjar tot el que volem. En altres països del món, això que ens sembla tan normal no és tan fàcil d’aconseguir i alguns nens no consumeixen tots els aliments que els cal per créixer sans i forts.

Aquí som molt afortunats però com que podem menjar tan com volem el que hem de vigilar és no menjar més del que necessitem o llençar menjar i sobretot hem de procurar menjar sa.

Segur que heu vist la imatge del començament en algun altre lloc. És la piràmide que s’ha de seguir per tenir una bona alimentació. Menjar verdures i fruita, no atipar-se massa durant els àpats o menjar dolços només de tan en tan són recomanacions per portar una alimentació ben sana.

Ben aviat, gràcies a Unicef, el Piolet i jo us ho vindrem a explicar a l’escola! Menjar sa i bo és súper fàcil i d’aquesta manera podrem tenir l’energia suficient per realitzar tots els nostres somnis.

Endavant Piolets!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.