Una bona festa per un bon estiu!

Jocs de Fusta

Que bé m’ho vaig passar una altra vegada!

Moltíssimes gràcies a tots i totes els que vau ser present a la Festa de l’Estiu del Club Piolet! Una altra vegada m’ho vaig passar pipa i tot va ser gràcies a vosaltres. VioletaUs imagineu que el Piolet, la Violeta i jo muntéssim totes les activitats a Pal i que després no vingués cap soci del Club!? Seria súper avorrit!!!! Vosaltres sou l’ànima de la festa i del nostre Club.

Aquest any és especial ja que celebrem el 10è aniversari del Club Piolet i per això hem fet un munt d’activitats per tots vosaltres. Ara ens anirem de vacances i jugarem molt però sempre podreu entrar al nostre web i escoltar el Pioshow o veure algun reportatge o capítol del Club Piolet i al setembre prepareu-vos perquè tindrem una altra sorpresa ben gran organitzada pel Club.

El dia 8 de setembre conquerirem Illa Carlemany i la convertirem en el pati més gran d’Andorra per a que tots els piolets i pioletes juguin tan com vulguin. Estem fent els plans de conquesta amb la Violeta i el Piolet i us n’informarem a començaments de setembre!

Estigueu atents que la diversió no s’atura!

Realitat Virtual

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.