La tecnologia al nostre servei!

tecnologia Com avancem!

Piolets, de científics i investigadors n’hi ha de molts tipus i la majoria d’ells fan la seva feina per a fer-nos més fàcil i agradable la vida i això s’ha d’agrair! Com per exemple els investigadors que han desenvolupat unes ulleres molt especials.

Un dels grans inconvenients de ser invident, és que la persona que pateix aquesta deficiència visual, perd autonomia perquè hi ha coses que no poden fer soles. Però cada vegada hi ha més avenços científics que els ajuden a guanyar independència. Recentment han presentat les ulleres OrCam, que porten una càmera incorporada en la muntura, que llegeix textos, i els transmet a la persona que les porta posades, a través d’uns altaveus, o uns auriculars. Aquestes ulleres també poden acumular dades, de manera que graven cares de persones, de manera que, la següent vegada que la veuen, comuniquen a l’invident la seva presència. Fins i tot poden llegir un llibre o un diari, de cap per avall! Són una passada.orcam

És una sort que la ciència sigui capaç d’ajudar a persones que necessiten dels seus avenços, per tenir una vida més fàcil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.