A fer l’Animal en família

L'Animal

Com més serem més riurem!

Piolets i pioletes, fer teatre és una activitat súper divertida. Segur que alguns de vosaltres en feu després de classe i al cap d’un temps ensenyeu l’obra als vostres pares. Però us imagineu si l’obra la poguéssiu fer conjuntament amb els vostres pares i mares? I si s’apuntés també l’avi, la iaia, els tiets, cosins i tota la vostra família? Seria guai no?

Doncs això precisament és el que podeu fer aquest cap de setmana a l’Escola de Teatre l’Animal! Apunteu-vos i us ho passareu pipa fent exercicis súper divertits de teatre i acompanyats pels vostres estimats.

Papes i mames que sé que també llegiu el meu blog, apunteu-vos-hi; no tingueu vergonya i aprofiteu per fer l’Animal passant una bona estona amb els vostres fills. Quines ganes tinc de que comenci!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada