La Molly visita Andorra

{00000001-0000-0011-0000-000000637959}-1Tinc una amiga nova! I és un ratolí!

Aquesta amiga la vaig fer després de llegir la gran aventura que viuen la Molly i el seu fill Morton al nostre país. La Molly és un ratolí que rep una carta convidant-la a Andorra. El que comença com un viatge de relax i diversió per les nostres muntanyes acabarà sent una gran aventura plena d’acció en busca del tresor de Carlemany!Parte 2.2

I si l’he llegit de vegades aquest llibre! Buuuuuufffff!!!! Un munt! Sol a casa, amb el Piolet i la Violeta i també amb tots vosaltres piolets i pioletes. Perquè per la Festa de la Neu us en vaig explicar un bon tros i també vam fer un conctacontes a l’Illa Carlemany ara fa uns dies per celebrar els deu anys del Club Piolet.

Si encara no l’heu llegit i el voleu tenir, el podeu anar a comprar a les oficines de turisme. I està en tots els idiomes que us pugueu imaginar eh!!! Que gaudiu de la lectura!!

Parte 2.11

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada