Carnestoltes ja és aquí!

1263-wxh
Festa i xerinola! El Rei Carnestoltes ja és aquí!

Piolets i pioletes, després de la festa de la neu plena de disfresses està clar que aquest setmana toca fer l’animal i passar-s’ho pipa. Aprofitant que ha començat el seu reinat de disbauixa i diversió he volgut entrevistar al Rei Carnestoltes que aquests dies està per Andorra. Aquí teniu l’entrevista:

Benvingut gran rei! Com es presenta aquest any el seu regnat? Aquest any ens ho passarem millor que mai i farem un munt de trapelleries!

Caram! Això sona molt bé! Des de quan vostè és el rei del Carnestoltes? Oh!!! Ja fa uns quants segles! I no em canso eh! Per fer festa i dolenteries sempre tinc energia!

Però cada any el jutgen per les dolenteries que ha fet i el condemnen a la foguera… No li far por això? El primer any si que me’n feia la veritat, però com que el que volen els homes, dones, nenes i nens de tot el món és passar-ho pipa fent bromes, sé que cada any tornaré, jo sóc immortal!!

Així doncs, el carnaval també durarà per sempre? Mentre jo hi sigui i la gent segueixi tenint ganes de passar-s’ho bé sí!

Doncs així tenim festa per anys! Els piolets i pioletes sempre volen jugar! Ja ho sé ja! I a més a més tenen unes disfresses ben divertides! Les millors que he vist al món.

Vaja, això sí que és una notícia! Me n’alegro molt de la seva visita! Esperem veure’l l’any vinent! Vindré!!!! No en tingueu cap dubte! No me’n perdo ni una!!! Vosaltres passeu-s’ho molt bé sempre que la diversió és vida!

carnestoltes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.