Andorra Campiona!!!!

isards-sub-18-1

Visca els Isards Andorrans!!!

No vull dir el Piolet i la Violeta eh! Que també són molt guais! Però la setmana passada vam poder gaudir d’una gran victòria en un gran partit de l’equip dels isards de rugbi, que eren els nostres representants al campionat europeu sub18 que es va disputar a Andorra i que finalment van acabar guanyant i els ha permès pujar de categoria!p._14_rugbi_tati (1)

A Andorra el rugbi s’està convertint cada dia en un esport més popular, així que si el voleu començar a practicar us n’explicaré algunes coses. El Rugbi es va crear el 1839 a partir de les poques regles per jugar a futbol que hi havia fins aleshores. Però ben aviat va començar a tenir les seves pròpies normes i el 1843 ja es va crear el primer equip. L’objectiu del Rugbi és portar la pilota ovalada fins a l’altra punta del camp però eeeeiii!!! que això és més difícil del que sembla eh! A davant tens un equip que vol fer el mateix al teu camp i si això no fos suficient la pilota només es pot passar a un company cap endarrere. fd

La característica més important d’aquest esport és amb la netedat amb la que s’hi juga. No hi ha protestes als arbitres i al final del partit tots els jugadors dels dos equips parlen sobre totes les jugades i les dues aficions veuen el partit plegades. Doncs en aquest esport tan maco Andorra va guanyar aquest campionat d’Europa grup D per a menors de 18 anys.

I jo us convido a provar aquest o qualsevol esport que us pugui interessar ja que va molt bé pel nostre cos i si el nostre cos està bé, nosaltres també estem més contents! A jugar piolets!!!

isards_petits

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.