Animac/caminA

El títol d’aquesta entrada és un bifront!animac

Un bifront és una paraula que llegint-la a l’inrevés forma una altra paraula. El que està clar és que et miris com et miris el Petit AnimaccaminA és un festival que no us podeu perdre! Ja fa uns anys que es celebra a Andorra el Festival Ull Nu de cinema i hi ha un munt d’activitats gratuïtes a les que podeu participar.

Rabbitt and Deer

Per exemple, pels més petits també hi ha lloc ja que el diumenge dia 8 a les 12h podeu anar a veure als cinemes de l’Illa Carlemany sis pel·lícules curtes d’animació.

Tots aquests curtmetratges són súper macos i de molt bona qualitat i podreu descobrir les últimes novetats d’animació. Heu vist les fotos? A que són xules? Jo tinc clar que hi aniré, què ens hi veurem??

Curtmetratge animac

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada