Quina passada!

Gràcies a tots els piolets per la festassa que vam fer!

FESTA DE LA NEU

Guauuuuu piolets!!!! Què bé m’ho vaig passar el dissabte passat amb tots vosaltres. Puc dir-vos que ha estat la festa en la que millor m’ho vaig passar. I això que ja n’he celebrat quatre eh!

FESTA DE LA NEU

Tot va estar de la nostra part, hi ha molta neu per tot arreu i estava tot preciós; ens va fer un dia espaterrant que em va fer posar moreno i tot; les activitats eren súper divertides; els piolets i pioletes que vau venir teníeu moltes ganes de jugar; els sorteigs van repartir regals per a tots i els espectacles ens vam fer ballar i al·lucinar!

FESTA DE LA NEUA les 10 en punt ja ho teníem tot preparat per la festa i van començar a arribar els piolets i pioletes més puntuals. A les 11 ja hi havia molta gent i a les 12 no s’hi cabia. Ha estat la festa de la neu que hem organitzat a la qual ha vingut més gent i tot gràcies a vosaltres.

Ara ja tinc ganes de que arribi l’estiu, i no perquè no m’agradi el fred i la neu eh! Però tinc moltes ganes de celebrar una nova festa del Club Piolet, que serà encara millor!!!FESTA DE LA NEU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.