Quina cavalcada!

CAVALCADA 2015 (7 de 1)

Quina passada és la cavalcada de reis!

CAVALCADA 2015 (18 de 1)

M’ho passo tan bé i em sento tan content de veure-us a tots i poder donar-vos caramels. El Piolet se’n va menjar molts! Clar, tan repartir, tan repartir… n’anava agafant un, i ara un altre i un altre i ha acabat amb un mal de panxa que no s’ha pogut menjar el tortell de reis!

CAVALCADA 2015 (2 de 1)

I que me’n dieu de la nostra carrossa!!! Amb els bombers eh! Quina passada! I estàvem ben preparats per si s’havia d’apagar algun foc! Però per sort no hi va haver cap problema i tots vam gaudir de la festa!

CAVALCADA 2015 (6 de 1)

Vaig poder parlar amb el rei Melcior en persona, que el teniem ben a prop i em va dir que aquest any han portat regals com mai n’havien portat perquè els nens d’Andorra són molt bons i aquest any s’havien portat especialment bé!

Segur que és perquè mireu el Club Piolet! Hahahaha! Expliqueu-me que us han portat els reis! Va que me’n moro de ganes!!!

CAVALCADA 2015 (8 de 1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada