Això fèieu servir?

Ei Piolets!

Alguna vegada heu entrat al traster de casa vostra i heu vist les coses guardades que els vostres pares utilitzaven fa molts anys? Doncs això és el que hem fet al Club Piolet! Vam remenar les rampoines del nostre traster i vam trobar un munt d’utensilis i màquines que ja han passat de moda i no es fan servir, però que fa uns anys havien sigut imprescindibles.

Ara utilitzem el mòbil, el correu electrònic, l’USB, MP3, etc.

Abans utilitzaven el contestador automàtic, el fax, el 3/5, el tocadiscos,etc.

Així que hem cridat a uns quants piolets per a que ens ajudin a desxifrar com es fan servir tots aquests aparells antics. I això ho podeu començar a veure. Ja sabem que és el disquet i el contestador. Ho voleu saber vosaltres? Doncs mireu!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada