La natura que cura

Ei Piolets!

Que maca és la natura! I a més ens pot ser molt útil! L’altre dia em feia mal de cap perquè vaig estar ballant amb la Ricardeta i la música estava molt alta. Li vaig haver de demanar a la Filomena que podia fer per fer passar el mal. Em va fer una infusió molt bona i em va fer passar el mal de cap!

Després de veure això li vaig demanar com ho havia fet i em va explicar que des de fa molts anys, abans que existissin les aspirines, els humans havien après a curar-se utilitzant les plantes que tenien a la vora.

I n’hi ha molts exemples! La camamilla pel mal de panxa, el soguer pel refredat, la llimona pel mal de coll, l’espígol per l’insomni i moltes altres més.

Tot i els avenços que tenim avui en dia no hem d’oblidar el que ja sabien els nostres pares i avis: LA NATURA ÉS MOLT SÀVIA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada