De compres al Vivand

Ei Piolets!

Seguim gaudint del bon temps amb el Piolet i la Violeta! El divendres passat vam sortir a passejar tots junts i vam sentir música a l’Avinguda Carlemany, així que ens hi vam acostar i vam veure que es celebrava la nit Vivand!

nit vivand 10

A més vam estar súper contents perquè vam trobar-nos amb el nostre amic Pocoyó i també la nostra nova amiga, l’Óssa d’Encamp.

El Piolet i la Violeta estaven molt animats i van repartir caramels. A més es van atrevir a pujar als longs (uns monopatins llargs i molt inestables!!). Jo no volia però amb l’ajuda del Piolet vaig pujar per fer-hi una volta i no ho vaig fer gens malament.

No hi ha res com tenir amics!!!

nit vivand monopati

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada